Best Western Solhem Hotel

Best Western Solhem Hotel . Alldeles intill Visbys välbevarade ringmur från 1200-talet ligger Best Western Solhem Hotel. Hotellet är vackert beläget i Palissadparken bara ett stenkast från Visbys centrala delar. Det tar bara 15 minuter med taxi från flygplatsen och 10 minuter att gå från hamnen.

Solhem Hotel

BEST WESTERN Solhem Hotel ligger bekvämt nära flygplatsen i Visby, nära Gotlands konstmuseum, Visby domkyrka och Ringmur.

Best Western Solhem Hotel erbjuder trots närheten till händelsernas centrum ett mycket lugnt och fridfullt boende. Hotellet är uppbyggt i etapper under årens gång och fortsätter ständigt att renoveras och utvecklas. Den äldsta delen av hotellet är från början av 1900-talet och totalrenoverades så sent som 2007.

På Solhem Hotel i Visby kan man äta på en restaurang och bar/lounge. Höghastighetsanslutning (ej trådlös) till Internet är kostnadsfri i allmänna utrymmen. Parkeringsplatser för gästerna är kostnadsfria men antalet är begränsat och tilldelas efter principen först till kvarn.Personalen kan ordna utflykts- och biljettassistans och valutaväxling. Ytterligare bekvämligheter omfattar terrass på taket, bastu och bibliotek.

Stor frukostbuffé ingår i samtliga logipriser.

[custom_list style=”list-1″]

  • Adress: Solhemsgatan 3, Visby, 621 58 Sverige
  • Flygplats: VBY
  • Kategori1: Boka Hotell Visby
  • Kategori2: Boka prisvärda och billiga hotell Visby

[/custom_list]

Hotellet är beläget mitt i Visbys äldsta delar, ett stenkast från småbåtshamnen.

[divider_top]

Mer info

Observera att gäster som bor under perioden 18-24 juli måste vara 25 år eller äldre

Har ni med er en hund eller en katt så är detta inget hinder för oss, men måste förbokas. Vi kan i ett begränsat antal rum ta emot husdjur. Dessa rum ligger i anslutning till huvudbyggnaden och har givetvis samma standard som övriga rum. Vill du ta med ditt husdjur tar vi ut en extra städavgift på 100:-/dygn.

[divider_top]

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?