Hotel 1

Hotel 1 ligger i Visby nära Gotlands konstmuseum, Visby domkyrka och Ringmur.

Hotel 1 Visby[dropcap]H[/dropcap]otel 1 är centralt och vackert beläget mitt i världsarvstaden Visby på Gotland, med en underbar utsikt över vackra Almedalen och havet. Här finner ni ett rikt utbud av nöjen, restauranger och kultur, inom gångavstånd. Vår förhoppning är att våra gäster ska uppleva en trivsel och värme som inger känslan av att vara hemma – fast ändå borta…

Detta designhotell i Visbys medeltida centrum erbjuder utsikt över Östersjön och Almedalen. Här finns en takterrass samt rum med platt-TV och kostnadsfritt Wi-Fi.

Alla ljudisolerade rum på Hotel 1 har modern inredning, dockningsstation för iPod och kylskåp. Flera rum har stora fönster eller en balkong som vetter mot parken, havet eller Visbys medeltida gränder.

Frukostrummet på Visby Hotel 1 har en mysig atmosfär med högt i tak och kristallkronor. O’Leary’s Sports Bar & Restaurant ligger i samma byggnad som hotellet och serverar traditionella pubrätter.

Hotel 1 Visby ligger bara några minuters promenad från sevärdheter som ringmuren och Gotlands Museum. Visbys domkyrka ligger bara 500 meter bort.

De 20 gästrummen på Hotel 1 har värdeförvaringsskåp och hårtork. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Rummen har trådlös Internetanslutning. Ytterligare bekvämligheter inkluderar strykjärn/strykbräda och klockradio.

[custom_list style=”list-1″]

  • Adress: Strandgatan 13, 621 56 Visby
  • Flygplats: VBY
  • Kategori1: Boka Hotell Visby
  • Kategori2: Boka prisvärda och billiga hotell Visby

[/custom_list]

Hotellet är beläget ett stenkast från småbåtshamnen.

[divider_top]

Mer info Hotel 1 Visby

På morgonen serveras en härlig buffé i den lilla frukostmatsalen. Även här har man lagt stor vikt vid design och inredning. Till exempel är den gotländska kalkstenen och naturinspirerade färger ett genomgående tema. Hotellet serverar inga måltider utöver frukost men Visby, som är känt för att vara en av Sveriges restaurangtätaste städer, har mycket annat att erbjuda. Har du speciella önskemål är det bara att fråga på hotellet, de vet det mesta om restauranglivet och vad som är på gång i staden.

 Rummen

“Hotel 1 är centralt oc 1:1 Dubbelrum Superior  Rummet ligger direkt till vänster vid utgång från hissen och går i färgerna mörkrött och guld. Svart sänggavel från Sydafrika (Kamelo). Rummet har en liten balkong mot havet med sittplats två personer, badrum med havsutsikt. I detta rum fick vi dessvärre inte plats med något skrivbord.  På rummet finns: Bose-anläggning – för uppkoppling av din egen MP3 eller IPod Flatscreen TV med CNN och kabel-kanaler Trådlöst internet Kylskåp Safety box Strykjärn och bräda  Hårtorkh vackert beläget mitt i världsarvstaden Visby på Gotland, med en underbar utsikt över vackra Almedalen och havet. Här finner ni ett rikt utbud av nöjen, restauranger och kultur, inom gångavstånd. Vår förhoppning är att våra gäster ska uppleva en trivsel och värme som inger känslan av att vara hemma – fast ändå borta…”

[divider_top]

Bekvämligheter Hotel 1 Visby:

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?