Hotell Breda Blick Visby

Breda Blick ligger i Visby nära Visby domkyrka, Ringmur och Gotlands konstmuseum. Detta hotell i Visby erbjuder en restaurang och bar/lounge. Gästparkering är kostnadsfri.

Hotell Breda Blick Visby

[dropcap]B[/dropcap] REDA BLICK är Hotell Gutes charmiga systerhotell, även det innanför ringmuren, som erbjuder allt från små enkelrum till större sviter med kök eller pentry.

Här finns även konferenslokaler och ett sommarcafé. Breda Blick ligger på Tranhusgatan, i närheten av den vackra botaniska trädgården, några minuters promenad från Hotell Gute.

Detta eleganta hotell har ett vackert läge på Gotland. Här erbjuds rum och lägenheter nära Visbys botaniska trädgård, samt gratis internet och kostnadsfri parkering vid hotellet.

Alla rum har en TV och ett badrum med dusch. Vissa rum och lägenheter har även en balkong eller ett kök. Breda Blick har även en bastu och en trädgård där du kan koppla av.

Visby är en historisk stad där vikingar en gång bodde, med ringmur och byggnader från 1200-talet.
Färjeterminalen, som erbjuder förbindelser till Oskarshamn och Nynäshamn, ligger bara 5 minuters bilresa bor
Utvald recension: “Att bo på Breda Blick var som att hälsa på en vän i ett jättestort vackert hus, där jag hade mitt egna mysiga kryp in! Alldeles utanför fönstret låg den vackra Botaniska trädgården som inbjöd till stillhet och rekreation.”

[custom_list style=”list-1″]

  • Adress: Tranhusgatan 33, Visby, 621 55 Sverige
  • Flygplats: VBY
  • Kategori1: Boka Hotell Visby
  • Kategori2: Boka prisvärda och billiga hotell Visby

[/custom_list]

Hotellet är beläget mitt i Visbys äldsta delar, ett stenkast från småbåtshamnen.

[divider_top]

Mer info

Breda Blick, vackert beläget innanför ringmuren, nära Botaniska trädgården och havet. Breda Blick har en härlig sekelskiftesatmosfär med egen stor trädgård. Rummen har högt i tak, många med egen balkong/uteplats, kakelugn. Perfekt boende för dig som vill promenera längs havet med din hund; vi tillåter hund i vissa rum. På Breda Blick finns allt från svit med 2 rum och kök, superiorrum med jacuzzi till prisvärda budgetrum i souterrängplan. Internet via kabel. Sommarcafé. Parkering. Incheckning sker på Hotell Gute, Mellangatan 29.

Efter en omfattande men varsam renovering kan man välja mellan superior rum och sviter med kök/pentry i olika storlekar, många med bevarade kakelugnar (som inte går att elda i , bara skådebröd), parkettgolv, balkonger och verandor. Alla rum har bredband, dusch och WC, några rum har jacuzzi eller badkar. Trädgården, utsikten och sommarcaféet bidrar till trivseln liksom närheten till ringmur, grönområden och hav. Stämningen är avspänd och familjär och i den härliga trädgården avnjuter man sin frukost eller sitt eftermiddagskaffe och kopplar av med umgänge och grillaftnar i lånade grillar men i egen regi. Inckeckning sker på Hotell Gute, Mellangatan 29

Det finns tillgång till parkerinsplatser på Breda Blick. Mellan 26 sept och 1 juni serveras frukosten på Hotell Gute.

[divider_top]

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?