Hotell Gute

Hotell Gute är ett familjehotell med ett centralt men ändå lugnt läge vid en enkelriktad gata, mitt i medeltida Visby; alldeles intill Stora torget, Almedalen, Kongresshallen och nära till restauranger, shopping, museer m.m.

[dropcap]H[/dropcap] otellet är trestjärnigt, nyrenoverat, modernt men samtidigt med en gammaldags charm, där rummen har personlig karaktär. Trådlöst internet.

HOTELL GUTE erbjuder centralt boende i den unika medeltida staden Visby! Hotellet ligger innanför Ringmuren, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand samt nära till muséer, butiker, kaféer och restauranger. Ett självklart val när ni ska besöka Gotland. Hotellet är trestjärnigt, fräscht och modernt, men med en gammaldags charm. Boka hotellrummet hos oss, och ni hamnar mitt i medeltida Visbys innerstad!

Rummen har personlig karaktär och är utrustade med dusch/wc, kabel-TV, radio, telefon, kylskåp och hårtork. Lobby och bar med fullständiga rättigheter och trevliga sällskapsutrymmen. Uppskattad frukostbuffé med hembakat bröd. Trådlöst internet. Gästdator utan kostnad för hotellets gäster. Alla utrymmen i hotellet kan nås via hiss.

Hotell Gute är inrett i två skilda stilar. Entrè och rumsvåningarna är byggda och inredda i klassisk internationell stil. I reception, lobby, bar och matsal går temat i färgerna svart, vitt och ek, och materialen är sten och järn. Hotell Gute erbjuder bar/lounge. Det finns ett företagscenter på platsen. Ytterligare bekvämligheter omfattar bastu, utflykts- och biljettassistans och hiss.

[custom_list style=”list-1″]

  • Adress: Mellangatan 29, Visby, 621 56 Sverige
  • Flygplats: VBY
  • Kategori1: Boka Hotell Visby
  • Kategori2: Boka prisvärda och billiga hotell Visby

[/custom_list]

Hotellet är beläget mitt i Visbys äldsta delar, ett stenkast från småbåtshamnen.

[divider_top]

Mer info

Hotell Gute har 30 personligt inredda rum, frukostmatsal, lobby med bar samt bastu. Vi ligger centralt men ändå lugnt vid Mellangatan, en enkelriktad gata utan genomfartstrafik. Stora torget, Almedalen, Kongresshallen, strandpromenaden vid havet, ringmuren och Botaniska trädgården ligger alldeles intill liksom affärer, parkeringsplatser och nöjen.

Rummen är personligt inredda; några har havsutsikt, samtliga har trådlöst internet
Vill Du ha elevationssängar eller jaccuzzi, väljer Du något av våra individuellt inredda superior-rum.

Fullständiga rättigheter. Öppet hela året med undantag för 19 december 2011 -9 januari 2012.
Detta eleganta lilla hotell ligger på en lugn gata 150 meter från Stora Torget i Visby. Här har du gratis tillgång till Wi-Fi och bastu. Hotellets personal ger dig gärna användbara tips om vad du kan se och göra i staden.
Alla rum på Hotell Gute har privata badrum, kylskåp och kabel-TV. Rummen har även traditionell inredning och individuell design.
I lobbyn finns det bekväma läderfåtöljer, en komplett bar, ett frukostrum och en dator med internet. Frukostbuffén inkluderar färskt hembakat samt alternativ för dig som har en särskild diet.
Gute Hotell ligger 350 meter från Visby domkyrka, som har anor från 1100-talet.

[divider_top]

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?