Stenugnen

Stenugnen ligger i Visby nära Gotlands konstmuseum, Visby domkyrka och Ringmur.

Hotell Stenugnen[dropcap]S[/dropcap]tenugnen. Detta intima hotell ligger centralt, bara 50 meter från Visby hamn och cirka 5 minuters promenad från den populära shoppinggatan Adelsgatan. Här erbjuds gratis Wi-Fi och fräscha, ljusa rum.

Hotell Stenugnen – ett riktigt mysigt hotell i Visby innerstad!

Alla rum på Hotell Stenugnen har en modern inredning med ett nautiskt tema, samt en TV och eget badrum. Vissa har platt-TV och DVD-spelare

Stenugnen Hotell ligger innanför Visbys medeltida stadsmur, upptagen på UNESCO:s världsarvslista. En del av denna mur kan ses i hotellets frukostmatsal. Frukostbuffén inkluderar en mängd olika val, såsom nybakat bröd.

Destination Gotlands färjeterminal ligger 10 minuters promenad bort. Hotellets personal rekommenderar gärna restauranger och sevärdheter i området.

Förutom utflykts- och biljettassistans har Stenugnen hiss. Stenugnen har 14 rum. Rummen har trådlös Internetanslutning.

Handikapp- och allergivänligt I hotellet finns ett dubbelrum samt ett fyrbäddsrum som är handikappanpassade och vi har en hiss mellan våningarna. Hotellet är rökfritt och djurfritt.
I våra rumspriser ingår; linnen, handdukar och slutstädning av rummet samt trådlöst bredband och en frukostbuffé.

[custom_list style=”list-1″]

  • Adress: Korsgatan 4-6 SE-621 57 Visby
  • Flygplats: VBY
  • Kategori1: Boka Hotell Visby
  • Kategori2: Boka prisvärda och billiga hotell Visby

[/custom_list]

[divider_top]

Mer info Hotell Stenugnen Visby

Trestjärniga Hotell Stenugnen i Visby är ett familjärt och charmigt livsstilshotell, centralt beläget i inre hamnen i Visby. Almedalen och närmaste havsbad med sandstrand finns inom fem minuters promenad från Hotell Stenugnen.

I hotellets rogivande och fräscha rum med sköna sängar kan du arbeta via vårt trådlösa bredband med din egen dator. Du surfar med lätthet i rummet, lobbyn, på bakgården eller i annexet.

Börja morgonen med en fräsch och härlig frukostbuffé, njut av det nybakade brödet och en kopp nybryggt kaffe på vår bakgård med den kända ringmuren som fond.

Hotell Stenugnen är ett rök-, djur- och allergifritt hotell. Hotellet är också medlemmar i SHR samt Gotlands Turistförening och accepterar samtliga kreditkort med undantag för Diners och American Express

Rummen

“Vi har en ambition på Hotell Stenugnen och det är att du som gäst ska känna dig välkommen när du kliver in genom dörren till vårt boende. Våra rum ska vara moderna och tilltalande. Hotellet ska vara modernt och fräscht och du ska känna att du vill återkomma hit till oss i Visby.

Vi blir inte bättre än vad din åsikt gör oss till eller det du berättar för dina vänner om vårt hotell i Visby. Det är därför vi vill veta om vi är bra på något eller om det finns sånt vi kan göra bättre.

I Visbys innerstad kan vi inte göra så mycket åt glada nattvandrare eller om solen inte skiner någon dag, men om du upplever att något på hotellet inte når upp till dina förväntningar så gör vi allt för att rätta till det om vi gjort fel.

Här nedan låter vi våra bilder själva prata för sig. Välkommen till vårt hotell med höga ambitioner samt bästa läge i Visby!”

[divider_top]

Bekvämligheter Stenugnen Hotell Visby:

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?